Jouw digitale klantenkaart in 4 eenvoudige stappen

Ontwerp

Ontwerp eenvoudig digitale klantenkaart met behulp van ons softwareplatform Coupontools. Het is zo gebruiksvriendelijk dat iedere marketeer hier zelf mee aan de slag kan. Je hebt géén development kennis nodig.

Je hebt keuze uit een puntenkaart of stempelkaart. Deze templates kan je volledig aanpassen naar jouw huisstijl.

Verdeel

Nadat je een digitale klantenkaart hebt ontworpen, wil je deze natuurlijk ook distribueren. In enkele klikken heb je je klantenkaart geïntegreerd in je geliefkoosde distributiemethode.

Kies voor integratie in je:

  • Website: Als banner of als een website popup.
  • Social media kanaal: als post of als tab.
  • Emails
  • Sms-berichten
  • QR code

De keuze is aan jou!

Valideer

Veiligheid is de prioriteit. Het is niet de bedoeling dat klanten jouw beloningssysteem misbruiken en zo de bedrijfsomzet saboteren. Daarom kan je een maximum aantal punten per klant of per dag instellen.

Verder zijn er veilige validatiemethodes ingebouwd in het systeem. Deze garanderen dat de klantenkaart correct wordt gevalideerd en het juiste aantal punten of stempels wordt toegevoegd.

Dit zijn de validatiemogelijkheden:

  • QR code op de klantenkaart
  • Validatiecode op de klantenkaart
  • Validatiewachtwoord

Analyseer

Op het einde van de rit wil je een accuraat overzicht van de gebruikers van je digitale klantenkaart. Ook hier hebben we aan gedacht!

In het platform vind je alle statistieken en klantendata terug in een handig dashboard. Zo weet je wat er goed gaat, maar ook waar je nog kunt bijschaven. Vitale ‘intelligence’ voor het finetunen van je toekomstige campagnes. Want data is de sleutel tot succes!

Bekijk ook onze andere oplossingen

Digitale kortingsbon

Digitale kortingsbonnen zijn de perfecte tool om klanten te verleiden tot koop. Kies voor aantrekkelijke kortingsbonnen, met of zonder spelelement.

Digitale vouchers

Ontwerp een voucher met betaalintegratie. Klanten betalen een voorschot om een korting te verkrijgen. Ook perfect voor de creatie van cadeaubonnen.