× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Nieuws


Genereer meer restaurantbezoeken met deze 3 tips

Tegenwoordig struggelen heel wat restauranten om hun zaak te vullen. De Corona-problematiek bemoeilijkt de toestroom van restaurantbezoekers. Net daarom, moet je ze nu een handje helpen. Digitale promoties en andere mobiele marketinginitiatieven vormen de perfecte oplossing voor dit probleem.
 

  1. Ken uw publiek

Als je wil dat je doelgroep naar jouw restaurant afzakt, moet je in de eerste plaats weten wie je moet aanspreken. Zet manieren en initiatieven op in de winkel om gegevens van jouw bestaande klanten vast te leggen. Het geeft je inzicht in het soort mensen dat je restaurant al bezoekt. Dat is relevante informatie om jouw toekomstige ‘lookalike’ marketingcampagnes op te baseren. Het vastleggen van de gegevens van bestaande bezoekers geeft je tevens de mogelijkheid om diegenen te bereiken die jouw restaurant al hebben bezocht. Data is en blijft een kritische factor in het succes van je restaurant.

  • Gerichte marketingcampagnes

Als je begrijpt wie jouw klanten zijn en wat ze willen, maken gerichte marketingcampagnes het verschil. Verspreid digitale coupons via jouw sociale media kanalen, distribueer gerichte promoties om zo restaurantbezoeken te verhogen op rustigere dagen.

Voeg ‘gamification’ toe aan jouw Digitale Coupon campagnes. Gamified Coupons zijn nóg effectiever dan gewone digitale coupons. Zo bied je bezoekers prettige ervaringen en de kans om kortingen te winnen. Het gevoel van het winnen van een tijdelijke korting duwt de winnaars als het ware jouw restaurant binnen om hun korting in te wisselen en een aankoop te doen.

Met een Mobile Coupon Directory verzamel je meerdere Coupons op één digitale plaats. De Mobile Coupon Directory is ofwel een app of integreert probleemloos in je huidige app of website. Stel dagelijkse aanbiedingen in, die alleen op een specifieke dag beschikbaar zijn, om klanten te stimuleren je restaurant te bezoeken. Het is een geweldige aanpak omdat je klanten weten waar ze moeten zoeken naar deals. Bovendien is het zeer gebruiksvriendelijk voor de gebruiker en genereer je op een sporadische basis app bezoeken.

  • Klantenloyaliteitsprogramma

Om klanten die al in jouw restaurant geweest zijn aan te moedigen om terug te keren, overweeg je best een digitaal loyaliteitssysteem. Het is ook de perfecte tool om persoonlijke gegevens van je cliënteel te verzamelen en je klantenbestand gericht uit te breiden.

Een deelnemer registreert zich als gebruiker voor jouw loyaliteitsprogramma. Dit opent nog meer deuren voor het restaurant om in dialoog te treden met het publiek. Het is een win-win voor beide partijen, het restaurant en de klanten. Het restaurant kan de kaarthouder bereiken, omdat het loyaliteitssysteem de persoonlijke gegevens van de deelnemer bijhoudt. De deelnemer verzamelt op zijn beurt punten en wordt beloond voor zijn of haar loyaliteit.

Je klant heeft jouw digitale loyaliteitsprogramma altijd op zak.  Hierdoor is het mogelijk voor de restauranthouder om klanten te bereiken op cruciale momenten. Stel push-notificaties op voor deelnemers van je loyaliteitsprogramma als ze in de buurt van jouw restaurant zijn. Het is tevens mogelijk om de berichten aan de specifieke ontvangers te personaliseren.

Tot slot verkrijg je cruciale inzichten in het gedrag van je klanten. Je kan de uitgaven nauwkeurig analyseren, patronen in hun bezoeken ontdekken en je bent in staat om de waardevolste klanten te belonen.

Bottomline

Er zijn veel hulpmiddelen die helpen bij het genereren van restaurantbezoeken. Digitale Coupons zijn perfect om voorbijgangers en klanten naar binnen te lokken. Als ze eenmaal binnen zijn, is het aan u om ze te registreren voor je loyaliteitsprogramma om zo moeiteloos klantrelaties te onderhouden. Stel een Coupon Directory in en geef al uw digitale campagnes zoals Digitale Coupons, Vouchers en Loyalty Cards eenvoudig weer op één plek. Zo weet je publiek waar het moet zoeken naar de nieuwste en beste aanbiedingen.

Ben je zelf op zoek naar methodes om restaurant- of winkelbezoeken te verhogen? Contacteer ons gerust. Wij staan voor je klaar, met raad en daad!

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Je hebt een partner nodig
die jouw bedrijf doet groeien!

Liever geen formulier? Stuur ons een E-mail

Rijksweg 428,
3650 Dilsen – Stokkem


Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x