× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Nieuws


Website laten maken in Limburg

Nieuwe website laten maken? Meer aanvragen nodig?

Een nieuwe website laten maken? Op zoek naar een nieuw webdesign bedrijf om mee samen te werken? Kies dan voor Xtreme Internet Solutions webdesign, een BVBA uit Dilsen-Stokkem (Limburg) gespecialiseerd in het maken van professionele websites. Wij ontwerpen websites naar ieders beurs en denken graag met jou mee. Achteraf ben je eigenaar van de website en mag je ons altijd bellen indien je hulp nodig hebt.

Talloze bedrijven vertrouwen op ons
Wij maken WordPress websites en professionele websites op maat voor particulieren, bedrijven en vzw’s. Websites die je makkelijk zelf kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij telkens WordPress: een uiterst gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. De opleiding WordPress is telkens gratis, met onbeperkt support achteraf. Iedere website is ook responsive en past zich automatisch aan tablets en smartphones aan.

Het ontwerp is pas af wanneer u helemaal tevreden bent. De prijs: die wordt vooraf vastgelegd. Geen onaangename verrassingen dus! Een aanpak die al jaren werkt.

Wil je een nieuwe website laten bouwen? Een website die rendeert? Wij garanderen je een moderne en efficiënte website die handenvol extra klanten zal opleveren.

Contacteer ons vandaag op [email protected] en maken snel een afspraak om jouw project te bespreken!

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Je hebt een partner nodig
die jouw bedrijf doet groeien!

Liever geen formulier? Stuur ons een E-mail

Rijksweg 428,
3650 Dilsen – Stokkem


Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x