× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Nieuws

Marketing agency limburg
Marketing agency limburg
Xtreme Internet Solutions, het online marketingbureau/agency in Dilsen-Stokkem, Limburg. Marketing wordt volgens het alom bekende Wikipedia omschreven als “alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten te bevorderen”. Dit is misschien niet de meest romantische omschrijving van het woord marketing, maar vat wel goed samen wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in mobile marketing (marketing naar mobiele gebruikers). We zijn al meer dan 15 jaar actief met SMS marketing (www.smstools.be) en al 6 jaar met digitale coupons & getrouwheidskaarten (www.coupontools.com) Hiernaast hebben we ook specialisten in huis voor SEO & SEA (Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.) We beschikken over in-house copywriters en Google specialisten die uw website hoog kunnen doen scoren! Maak vrijblijvend een afspraak met ons op [email protected] om uw marketing campagne te bespreken!
Sms bulk versturen
Sms bulk versturen
Snel, eenvoudig sms berichten sturen naar een groep of contact. Een gebruiksvriendelijke tool om dit alles te beheren, waar de berichten goed aankomen en dit alles tegen een scherpe prijs. Daarvoor bent u bij ons aan het juist adres: www.smstools.be Wij leveren al meer dan 15 jaar bulk sms software voor het versturen van bulk sms berichten. Sms versturen naar grote groepen De Bulk SMS Mailing Tool is een perfecte oplossing als u naar grote groepen een sms wil versturen. Het opstellen van de SMS, selecteren van de ontvangers en tijdstip van verzending regelt u allemaal via internet met onze sms interface. Denk aan mobiele marketingacties, notificaties en groepsmeldingen. Tegen de goedkoopste prijzen naar de Belgische operatoren Proximus, Mobistar, Base en Telenet. Niet overtuigd? Geen probleem, maak een GRATIS test account aan en ga meteen aan de slag en ontdek alle voordelen van het platform.
WEBDESIGN LIMBURG
WEBDESIGN LIMBURG
Webdesign Limburg: Een website laten maken in Limburg. Xtreme Internet Solutions BVBA uit Dilsen-Stokkem helpt u graag verder! Wij zijn 7/7 bereikbaar via telefoon chat e-mail. We hebben een team van ontwikkelaars, grafische ontwerpers, copywriters, … en bouwen reeds websites sinds 2002. U bent opzoek naar een webdesign bureau in Limburg. Dan bent u bij Xtreme Internet Solutions aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor om van u een belangrijke speler te maken op het web. Ons webdesign bureau ontwerpt tegenwoordig alleen nog websites in WordPress  CMS. Een CMS is voor u als klant zeer handig omdat je zelf de site kan beheren, je hoeft bij manier van spreken niet meer voor elke aanpassing, update of foto ons kantoor kan contacteren want je kan het zelf aanpassen. Zelfs voor een basic webdesign wordt de website in CMS gemaakt.   Wij zijn afkomstig uit Limburg en werken graag in Limburg! Maak vandaag een afspraak en kom bij ons op de koffie!
Website laten maken in Limburg
Website laten maken in Limburg
Nieuwe website laten maken? Meer aanvragen nodig? Een nieuwe website laten maken? Op zoek naar een nieuw webdesign bedrijf om mee samen te werken? Kies dan voor Xtreme Internet Solutions webdesign, een BVBA uit Dilsen-Stokkem (Limburg) gespecialiseerd in het maken van professionele websites. Wij ontwerpen websites naar ieders beurs en denken graag met jou mee. Achteraf ben je eigenaar van de website en mag je ons altijd bellen indien je hulp nodig hebt. Talloze bedrijven vertrouwen op ons Wij maken WordPress websites en professionele websites op maat voor particulieren, bedrijven en vzw’s. Websites die je makkelijk zelf kan aanpassen. Hiervoor gebruiken wij telkens WordPress: een uiterst gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. De opleiding WordPress is telkens gratis, met onbeperkt support achteraf. Iedere website is ook responsive en past zich automatisch aan tablets en smartphones aan. Het ontwerp is pas af wanneer u helemaal tevreden bent. De prijs: die wordt vooraf vastgelegd. Geen onaangename verrassingen dus! Een aanpak die al jaren werkt. Wil je een nieuwe website laten bouwen? Een website die rendeert? Wij garanderen je een moderne en efficiënte website die handenvol extra klanten zal opleveren. Contacteer ons vandaag op [email protected] en maken snel een afspraak om jouw project te bespreken!
Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Je hebt een partner nodig
die jouw bedrijf doet groeien!

Liever geen formulier? Stuur ons een E-mail

Rijksweg 428,
3650 Dilsen – Stokkem


Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x