× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Nieuws


Digitale Coupon Catalogus voor je restaurant

Restaurants hebben vaak snel veranderende promoties om mensen te stimuleren hun locatie te bezoeken. Traditioneel gebruiken ze papieren coupons of papieren couponboekjes om hun doelpubliek te bereiken. Laten we zeggen dat het is als F1-racen met een oude Lada. Je bereikt de finish, maar er zijn effectievere manieren om dat te doen. Ik geef je een overzicht van de meest opwindende functies van onze digitale couponcatalogus.

1. Gegevens

  • Campagnegegevens

Digitaal heeft altijd het belangrijk voordeel om volledig traceerbaar te zijn. Het is cruciale informatie die relevant is voor je toekomstige marketingcampagnes. Verkrijg inzicht in de openstaande ratio, claim ratio en ratio van je digitale campagnes.

  • Persoonlijke gegevens

Een digitale couponcatalogus heeft ook verschillende toepassingen voor het verzamelen van persoonlijke gegevens. Vereist dat gebruikers zich registreren voordat ze toegang hebben tot de couponcatalogus. Een andere optie is om een data capture formulier toe te voegen aan je coupon dat moet worden ingevuld om toegang te krijgen tot de coupon. Alle gegevens worden zorgvuldig opgeslagen.

2. Registratie van de gebruiker

Naast het verzamelen van gegevens garandeert de gebruikersregistratie ook meer veiligheid. Als een gebruiker een account heeft aangemaakt, is het eenvoudiger om te zorgen voor campagnes voor eenmalig gebruik. Bovendien biedt ons systeem verschillende sociale inlogmogelijkheden, wat de registratie vergemakkelijkt.

3. Betalingen

Je bepaalt zelf of jouw gebruikers de kosten voor het gebruik van je digitale couponcatalogus in rekening brengt. Coupontools biedt verschillende betalingsintegraties om het mogelijk te maken. Zo kan je de waarde van je aanbiedingen verhogen en tegelijkertijd je klanten om een deelnamevergoeding vragen.

4. Lagere printkosten

De promotionele acties, of ze nu op papier of digitaal zijn, hebben de drang om snel te veranderen. Voor een digitale oplossing zijn er geen printkosten nodig. Een digitale oplossing lijkt misschien een investering op voorhand, maar het loont de moeite in de toekomst.

5. Collectie van al je deals die altijd met het publiek is

Een Digitaal Couponboek is geschikt voor al je digitale campagnes die met Coupontools zijn gemaakt. Voeg eenvoudig digitale coupons, vouchers en klantenkaarten toe aan je Directory. Op deze manier weet je publiek waar het moet zijn voor je laatste aanbiedingen.

6. Gebruiksvriendelijk

Een Digitale Coupon Catalogus is zowel gebruiksvriendelijk voor de organisatie als voor de klant.

De organisatie voegt snel nieuwe deals toe en verwijdert de verlopen deals. Kies welke positie de coupon in de catalogus krijgt. Een gekenmerkte deal wordt altijd als eerste in de directory getoond. Bovendien is de Coupontools software jouw one-stop-oplossing voor jouw promo-inspanningen.  Vanaf de creatie tot en met de validatie, je kan het allemaal met de Couontools software doen.

Gebruikers kunnen eenvoudig bladeren in de Directory. Er zijn handige functies zoals zoekfunctionaliteiten, categorieën en GPS-locaties.

7. Kaart-integraties

Zoals hierboven vermeld, is de directory uitgerust met een GPS-locatiefunctie en de integratie van een kaart. De kaart toont alle aanbiedingen in de Directory binnen een vooraf bepaalde straal. De gebruiker kan zijn of haar GPS-locatie aanzetten om een overzicht te krijgen van alle aanbiedingen in de buurt van zijn of haar locatie.

8. Eenvoudige distributie

Een coupon directory is eenvoudig te verspreiden onder jouw doelgroep. Het integreert naadloos in je website, bestaande app, Facebook-pagina of Mobile Marketing Kiosk. Als u nog geen app heeft, kan een mobiele coupon directory ook een app zijn met basisfunctionaliteiten.

9. Share-opties

Je bepaalt zelf of gebruikers de digitale coupon directory kunnen delen met hun vrienden. Geen zorgen, alle campagnes blijven voor eenmalig gebruik. Het is gewoon voordelig om gebruikers toe te staan jouw campagne te delen met vrienden. Op deze manier verspreidt jouw campagne zich zonder extra marketingkosten.

10. Jouw branding & huisstijl

De Digitale Couponcatalogus van Coupontools is volledig aanpasbaar. Voeg je logo toe, je branding, je socials, je website, elk aspect is aanpasbaar. Wilt je jouw domeinnaam als campagne-URL tonen? Geen probleem, het is allemaal mogelijk bij Coupontools.

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Je hebt een partner nodig
die jouw bedrijf doet groeien!

Liever geen formulier? Stuur ons een E-mail

Rijksweg 428,
3650 Dilsen – Stokkem


Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x