× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Nieuws


Stageplaats webdesign of marketing

Op zoek naar een webdesign, webdevelopment of marketing stageplaats in Limburg?


Wij geloven bij Xtreme Internet Solutions heel veel in een "al doende leert men"-mentaliteit, stages zijn bij ons dan ook zeer belangrijke momenten om mensen de kans te geven om te leren. Ons kantoor is gelegen in Dilsen-Stokkem, Belgisch Limburg en we werken voor de grootste merken en bedrijven wereldwijd. We zijn geen standaard webdesign bedrijf maar wij maken, verdelen en vermarkten onze eigen SAAS platformen. Bekijk zeker onze succesverhalen om meer inzicht te krijgen wat wij precies doen.

Stage webdeveloper

Bij Xtreme Internet Solutions bieden we studenten de kans om bij te leren van rasechte webdevelopers. Je wordt tijdens je stage ondergedompeld in de wereld van PHP, MySQL, Laravel en nog veel meer. Interesse in een stage als webdeveloper? Contacteer ons dan zeker.

Stage frontend developer

Ben jij een geboren frontender? Wil jij je specialiseren in het maken van de voorkant van websites? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Xtreme Internet Solutions maken we websites en webapplicaties met passie en fierheid voor het vak. Wil jij alles leren over HTML, CSS, Javascript en nog veel meer? Geef ons dan een seintje!

Stage webdesigner

De vormgeving van een website is net zoals de achterliggende code heel belangrijk om een succesvolle website te maken. Bij Xtreme Internet Solutions houden we van mooi vormgegeven websites. Heb jij interesse om van onze webdesigners te leren hoe je de websites en webapplicaties van de toekomst kan vormgeven? Laat ons iets weten!

Stage marketing

Online marketing, Social Media, content marketing, video marketng, ... Bij Xtreme Internet Solutions hebben we klanten uit meer dan 85 landen en doen we uitgebreid aan internationale online marketing. Heb jij interesse om van onze marketeers te leren? Laat ons iets weten!


Wegens beperkte beschikbaarheid raden we aan ons tijdig te contacteren voor een stageplaats. De plaatsen zijn steeds beperkt!

Vacatures

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Je hebt een partner nodig
die jouw bedrijf doet groeien!

Liever geen formulier? Stuur ons een E-mail

Rijksweg 428,
3650 Dilsen – Stokkem


Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x