× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Nieuws


XIS organiseert events voor zijn werknemers!

Door de coronaperiode hebben we allemaal ingezien dat er soms te weinig aandacht besteed wordt aan het welzijn en de work-life balance van werknemers. Wij van Xtreme Internet Solutions willen hier een einde aan maken. XIS organiseert leuke, grappige en sfeervolle events voor zijn werknemers om de teamspirit en het werkgeluk te vergroten.

We willen ons optimaal inzetten om het welzijn op de werkvloer zo groot mogelijk te houden. Persoonlijk contact en een warme sfeer binnen het bedrijf zijn hierbij essentieel. Al lang bij ons aan de slag of net nieuw binnen het team? De hechte groep collega’s staat altijd klaar voor een babbel, een potje dart of een middagwandeling in de frisse lucht. Welzijn en teamgevoel houden onze batterijen optimaal gevuld op de werkvloer.

Het kan natuurlijk altijd beter, daarom is er ook een ideeënbox om (anoniem) suggesties te doen over het bedrijf of activiteiten. Feestdagen zoals Kerst, Valentijn, Sinterklaas, mannen- of vrouwendag, … wij maken er een topdag van!

Ons eerste event was Spooky Halloween op 31 oktober 2022. Ter ere van Halloween genoten we van een gezamenlijke lunch met pompoensoep. Het motto van de dag klonk als volgt: Eat it, Before It Eats You! Gelukkig hebben al onze collega’s dit event overleefd! 

XIS organiseert events voor zijn werknemers!
Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Je hebt een partner nodig
die jouw bedrijf doet groeien!

Liever geen formulier? Stuur ons een E-mail

Rijksweg 428,
3650 Dilsen – Stokkem


Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x