× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Promotionele campagnes SMS communicatie
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Wat we doen

Wij zetten je bedrijfsfilosofie om in een uniek digitaal verhaal en begeleiden je gedurende dit proces. Met onze verschillende softwaretools hebben wij hier de perfecte middelen voor.

Een frisse website, aantrekkelijke email- en sms-marketing, het uitrollen van een digitale kortingsbonnencampagne, volledige automatie... Het kent allemaal geen geheimen voor ons! Bij XIS vind je de relevantste softwaretools onder één dak. Bovendien begeleiden we je zodat je er zelf mee aan de slag kunt!

Kortings- en cadeaubonnen

Digitale kortingsbonnen zijn de ‘traffic generators’ van dit decennium. Wij maken jouw digitale, gegamificeerde kortingsbonnen en verdelen ze via jouw geliefkoosd communicatiekanaal.

Klanten hebben niets liever dan een aantrekkelijke promotie. Handelaars hebben niets liever dan tevreden klanten & accurate digitale klantendata. Win-win toch? Het is bovendien nog ecologisch ook!

Coupontools

Bereik je doelgroep via SMS, Whatsapp en spraakberichten.

Eenvoudig grote groepen informeren? Antwoorden op je berichten ontvangen? Toch liever digitale kortingsbonnen per SMS versturen? Alles kan met onze gebruiksvriendelijke software: Smstools!

Het XIS-team begeleidt je bij iedere stap in het proces en zet jouw sms-communicatie in een vingerknip op poten. Maak het niet moeilijk, als het ook simpel kan.

Smstools

Email marketing

Door onze jarenlange ervaring in de dynamische digitale wereld, hebben we veel expertise verworven in email marketing. Wij geven jouw emailcampagne vorm, rollen deze probleemloos uit en automatiseren waar nodig. Zo kan je alle relevante data in één oogopslag consulteren.

Web design & Web development

Webdesign is ons met de paplepel ingegoten. Het was jarenlang de corebusiness van XIS. Wij voorzien jou van die frisse en functionele website waarvan je niet durfde dromen.

Content creatie / Content marketing

Webhosting & domeinen

Grafisch ontwerp

Wij zette het DNA van je bedrijf om in een grafische huisstijl. Geef ons een kader en laat je omver blazen door sexy designs van onze creatieve zielen. Ben je op zoek naar een nieuw logo of een fris design voor jouw nieuwe folders? Kunnen wij het maken? Nou en of!

Marketing automation

Waarom zou je steeds dezelfde handelingen opnieuw uitvoeren als we deze perfect kunnen automatiseren? Geef ons jouw probleemstelling en wij vinden de oplossing. Automatische bevestingsmails of automatische datadoorstroming? It’s all possible!

Google - Facebook Ads & retargeting

Vind je Google en Facebook advertenties één grote soep? Laat ons je helpen. Wij zetten jouw campagnes probleemloos op en scholen je bij zodat je er zelf mee aan de slag kan.

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Je hebt een partner nodig
die jouw bedrijf doet groeien!

Liever geen formulier? Stuur ons een E-mail

Rijksweg 428,
3650 Dilsen – Stokkem


Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x