Kortings- en cadeaubonnen

Kortings- en cadeaubonnen

Digitale kortingsbonnen zijn de ‘traffic generators’ van dit decennium. Wij maken jouw digitale, gegamificeerde kortingsbonnen en verdelen ze via jouw geliefkoosd communicatiekanaal.

 

Klanten hebben niets liever dan een aantrekkelijke promotie. Handelaars hebben niets liever dan tevreden klanten & accurate digitale klantendata. Win-win toch? Het is bovendien nog ecologisch ook!

Digitale klantenkaarten

Digitale klantenkaarten

Stel jezelf de vraag: Streef je naar veel klanten of naar loyale klanten? Het is algemeen geweten dat een trouwe klant veel meer spendeert en een positieve ‘Word of mouth’ ronddraagt.  Hier willen wij jou mee helpen.

 

Met ons in-house software platform Coupontools kan je eenvoudig zelf je digitale klantenkaarten aanmaken. Het is dé bron van accurate klantendata en gerichte inzichten. Bovendien beloon je zo de klanten die het echt verdienen!

Bereik je doelgroep via SMS, Whatsapp en spraakberichten.

Bereik je doelgroep via SMS, Whatsapp en spraakberichten.

Eenvoudig grote groepen informeren? Antwoorden op je berichten ontvangen? Toch liever digitale kortingsbonnen per SMS versturen? Alles kan met onze gebruiksvriendelijke software: Smstools!

 

Het XIS-team begeleidt je bij iedere stap in het proces en zet jouw sms-communicatie in een vingerknip op poten. Maak het niet moeilijk, als het ook simpel kan.

Email marketing

Email marketing

Door onze jarenlange ervaring in de dynamische digitale wereld, hebben we veel expertise verworven in email marketing. Wij geven jouw emailcampagne vorm, rollen deze probleemloos uit en automatiseren waar nodig. Zo kan je alle relevante data in één oogopslag consulteren.

Web design & Web development

Web design & Web development

Webdesign is ons met de paplepel ingegoten. Het was jarenlang de corebusiness van XIS. Wij voorzien jou van die frisse en functionele website waarvan je niet durfde dromen.

  • Content creatie / Content marketing
  • Webhosting & domeinen
Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Wij zette het DNA van je bedrijf om in een grafische huisstijl. Geef ons een kader en laat je omver blazen door sexy designs van onze creatieve zielen. Ben je op zoek naar een nieuw logo of een fris design voor jouw nieuwe folders? Kunnen wij het maken? Nou en of!

Marketing automation

Marketing automation

Waarom zou je steeds dezelfde handelingen opnieuw uitvoeren als we deze perfect kunnen automatiseren? Geef ons jouw probleemstelling en wij vinden de oplossing. Automatische bevestingsmails of automatische datadoorstroming? It’s all possible!

Google - Facebook Ads & retargeting

Google - Facebook Ads & retargeting

Vind je Google en Facebook advertenties één grote soep? Laat ons je helpen. Wij zetten jouw campagnes probleemloos op en scholen je bij zodat je er zelf mee aan de slag kan.

Vertel ons jouw idee

Wij hebben overheerlijke koffie, wij maken tijd voor je vrij. Zet je in onze comfortabele stoelen en vertel ons jouw idee.