× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Boizao Grill Restaurant, Brazilië

Overzicht Boizao Grill Restaurant, Brazilië

Boizão Grill is een netwerk van twee restaurants in São Paulo, Brazilië. Op de hoofdlocatie, Boizão Grill Marginal Tietê, gebruiken ze coupons van Coupontools om speciale aanbiedingen te promoten. De mobiele kortingsbonnen worden gedistribueerd via hun website en Facebook-pagina, Facebook-advertenties en Google Adwords.
 

Guilherme Raucci van Boizão Grill Marginal Tietê: "Coupontools is een belangrijk hulpmiddel voor ons, het zorgde voor veel wendbaarheid bij het verspreiden van promoties en voor de klant om deze te gebruiken. Waar klanten vroeger het aanbod moesten afdrukken, presenteren ze nu gewoon de QR-CODE. Klanten houden van de  digitale kortingsbonnen vanwege het gebruiksgemak. We kunnen ook concluderen dat het aantal klanten is verhoogd.

Boizao Grill Restaurant, BraziliëBoizao Grill Restaurant, BraziliëBoizao Grill Restaurant, BraziliëBoizao Grill Restaurant, Brazilië
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x