× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Shell motorolie Kenia

Overzicht Shell motorolie Kenia

Shell is de toonaangevende leverancier van smeermiddelen. Het bedrijf produceert een volledig gamma motoroliën om te voldoen aan de individuele eisen van hun klanten.
 

Shell Motor Oils Kenya was in staat om hun in-store promotiecampagne te implementeren door Coupontools te integreren in hun POS-systeem. Zo konden ze hun klantenbelonen met mobiele data na aankoop van geselecteerde motoroliën in de 369 deelnemende locaties.
 

In Kenia kan mobiele data (prepaid mobiele telefoon minuten) worden gebruikt als valuta. Door klanten te belonen met mobiele data, heeft Shell Motor Oils Kenya een groot concurrentievoordeel opgebouwd.
 

Hoe de campagne werkte
Coupontools leverde een hulpmiddel voor het POS-systeem van Shell Motor Oils Kenya. De in-store promotiecampagne was gericht op het belonen van klanten die Shell motoroliën hebben gekocht. De hoeveelheid mobiele data varieert afhankelijk van het specifieke type motorolie dat werd gekocht.

Wanneer een klant motorolie van shell kocht, moest de kassier een speciale coupon bezorgen aan de koper. Na aankoop van de olie vroeg de kassier het telefoonnummer en voerde het in het POS in. Zo werd de coupon automatisch aan de klant bezorgt per sms.

 

De resultaten
Shell Motor Oils Kenya was zeer tevreden met de resultaten van hun coupon marketingcampagne. Hun beloning hielp hen een concurrentievoordeel te behalen en hun merk in de schijnwerpers te zetten. Ze zijn van plan om nieuwe en nog grotere campagnes op te zetten met Coupontools.
Voorbeeldresultaten voor de maand juli 2018: 12700 beloningen betaald

 

Shell motorolie KeniaShell motorolie Kenia
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x