× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Elite Shoppers Club

Overzicht Elite Shoppers Club

Elite Shoppers Club wil de economische stabiliteit van Barrow County stimuleren door de aangesloten lokale bedrijven te steunen. Het bedrijf stelt consumenten in staat om meer dan 200 bedrijven in Barrow County te ontdekken, zodat iedereen kan genieten van een beter leven.
 

Elite Shoppers Club wilde een geavanceerde coupon app (Android + iOS) maken voor hun gebruikers, met verschillende coupon categorieën. Het doel van de app was, om zowel consumenten en lokale bedrijven, samen te brengen via een interactief platform.
 

Ons deskundig ontwikkelingsteam creëerde een intuïtieve en boeiende app, met een lijst van lokale bedrijven die variëren van schoonmaken tot sport en hobby's. Er zijn tientallen aanbiedingen opgenomen om consumenten te verbinden met alle lokale merken. Met speciale in-app coupons van bekende bedrijven, kunnen consumenten gebruik maken van speciale aanbiedingen, en premium coupons winnen om voordelige deals te scoren.
 

Enkele belangrijke hoogtepunten van de coupon app zijn:

  • Gratis coupons
  • Premium coupons
  • Meldingen voor lokale deals
  • Loyaliteitskaarten


De app bevordert niet alleen de betrokkenheid van de gebruiker, maar maakt het delen ook eenvoudiger en sneller. Het stelt gebruikers in staat om andere gebruikers uit te nodigen om een premium coupon plan te kopen. Dit betekent natuurlijk meer blootstelling voor lokale bedrijven voor het bevorderen van een succesvolle en winstgevende economie.

 

Elite Shoppers ClubElite Shoppers ClubElite Shoppers ClubElite Shoppers Club
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x