× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

PepsiCo & Round Table Pizza

Overzicht PepsiCo & Round Table Pizza

PepsiCo verhoogde de verkoop van Round Table Pizza met spelcoupons. PepsiCo bezorgde onlangs mobiele coupons aan millennials in nabijheid van deelnemende detailhandelaren, zoals het fastfood Round Table Pizza. De millenials werden uitgenodigd om een digitaal spinwheel te spelen om kortingen te winnen.

PepsiCo bundelde zijn krachten met digitale marketingplatform Coupontools voor het aanmaken van de spelcoupons. De campagne werd opgezet voor PepsiCo's retailpartner Round Table Pizza, met name in een nauwe straal van deelnemende locaties.

Hoe werkte de campagne?
1) Display-advertenties geadverteerd op sociale media verdelen de spinwheel spelcoupon.
2) Consumenten moeten zich aanmelden en hun naam en e-mailadres invoeren en akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden.
3) De consument kan op het spinwheel tikken en ons platform zal willekeurig prijzen toewijzen op basis van de campagne-instellingen.
4) Nadat de consument heeft gewonnen ontvangt hij automatisch een e-mail met zijn kortingsbon.
5) De consument kan de kortingsbon in de winkel inwisselen en Round Table Pizza kan de kortingsbon valideren met behulp van onze eenvoudige validatiemethoden.

PepsiCo & Round Table PizzaPepsiCo & Round Table PizzaPepsiCo & Round Table PizzaPepsiCo & Round Table PizzaPepsiCo & Round Table Pizza
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x