× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Dave & Buster's

Overzicht Dave & Buster

Dave & Buster's (D&B) is een restaurant- en entertainmentketen. Dave & Buster's heeft 137 locaties in de Verenigde Staten en Canada, waarvan er binnenkort meer worden geopend. Elke locatie heeft een full-service restaurant en een video arcade. Ze noemen hun industrie ook wel 'eatertainment'. Dave & Buster's ging met de geavanceerde couponbuilder van Coupontools aan de slag en merkte meteen dat het het perfecte platform was voor hun promotionele behoeften. Ze hebben het Coupontools platform altijd slim gebruikt om hun diensten te promoten en zijn één van de meest succesvolle bedrijven die ons platform gebruikt.
 

De opzet van de campagne zag er zo uit:
Ten eerste leverde Coupontools een couponoplossing die naadloos integreerde in het huidige kassasysteem van D&B. Elke coupon toont een unieke GS1-barcode die door het kassasysteem wordt herkend voor veilige validatie. 
 

Toen de connectie tussen D&B en Coupontools eenmaal tot stand was gebracht, werd het tijd om digitale coupons te maken. Dave & Busters creëerde digitale coupons met behulp van de krachtige Coupontools couponbuilder. De builder gaf hen volledige controle over de lay-out, de look en feel en de functionaliteiten van de digitale coupons.
 

De marketeers van D&B distribueren de coupons via social media of integreren de coupons in e-mails. Als het publiek de korting wil claimen, is er vaak een data capture methode aan de coupon gekoppeld. Gebruikers moeten gegevens invullen voor toegang tot de korting. Zo verzamelt D&B data van coupongebruikers.
 

Bij succesvolle registratie heeft de klant toegang tot de korting. Zij gebruiken vaak één coupon per restaurantlocatie. In sommige campagnes gebruiken ze echter meerdere inwissellocaties voor dezelfde coupon. Ze hebben inwissellocaties ingesteld, met een uniek validatiewachtwoord. Hierdoor is het mogelijk om de validaties voor elke inwissellocatie te analyseren.

 

Het was gemakkelijk om de campagne uit te rollen omdat D&B een gecentraliseerde marketingaanpak heeft voor alle locaties. Het hoofdkantoor creëerde de meeste campagnes voor alle restaurantlocaties. Aangezien elke restaurantlocatie hetzelfde kassasysteem gebruikt, was het eenvoudig om het te connecteren met het Coupontools platform.
 

Waarom deze aanpak?
Dave en Buster creëerde en verdeelde mobiele coupons om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten vaker terug te laten komen. Tegenwoordig gebruikt D&B ook digitale coupons om zijn nieuwe locaties te promoten.
 

De Samenvatting van de campagne:

  • Digitale coupon gemaakt met behulp van de geavanceerde Coupontools couponbuilder
  • Coupon gedistribueerd via e-mail of sociale media
  • De connectie tussen hun POS en het Coupontools platform
  • Aangepaste validatiemethode met behulp van hun bestaande POS
  • Unieke coupon voor eenmalig gebruik om fraude te voorkomen

 
Campagnes resulteerden in: 

  • Meer klantgegevens
  • Meer locatieverkeer
  • Meer conversies
  • Meer inkomsten
  • Nauwkeurig overzicht van de ROI

Dave & BusterDave & Buster
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x