× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Bottega Verde Italië

Overzicht Bottega Verde Italië

Bottega Verde is het nr. 1 schoonheidsmerk in Italië, met meer dan 6 miljoen klanten wereldwijd. Het bedrijf produceert en verkoopt cosmetica op basis van actieve en natuurlijke ingrediënten. Hun productassortiment bestaat uit uitgebreide collecties in huidverzorging, natuurproducten, make-up, geuren en nog veel meer.
 

Met behulp van de mobiele marketingsoftware van Coupontools, was Bottega Verde Italië in staat om meerdere campagnes te creëren (met en zonder gamification) om hun speciale aanbiedingen te verspreiden onder de klanten en de doelgroep. Ze besloten gebruik te maken van de reguliere digitale coupons van Coupontools ,namelijk "Scratch and Win"-coupons en "Spin and Win"-coupons. Alle drie de campagnes bevatten verschillende aanbiedingen. Bottega Verde Italië gebruikte Facebook-advertenties om hun publiek te bereiken. De aanbiedingen werden niet alleen op de website van Bottega Verde verspreid. Ze werden ook via bulk sms-berichten naar hun database gestuurd, waarbij elk bericht een link naar een coupon bevatte.
 

Waarom Bottega Verde Italië voor Coupontools koos:
Bottega Verde Italië koos voor het platform van Coupontools omdat de flexibiliteit van Coupontools hen in staat stelde om verschillende campagnes op te zetten met veel verschillende doelstellingen.
 

Speciale features

- Op elke coupon kunnen de locaties waar je je coupon kon inwisselen, getoond worden op Google maps
- Het aantal aflossingen per locatie werd bijgehouden
- Elke coupon bevat een unieke barcode die op de inwisselbare locaties kan worden gescand
- Dankzij het meertalige systeem konden ze hun marketingcampagnes later uitbreiden naar andere landen dan Italië. Dit in landen waar ze ook actief zijn
- Dankzij de multichannel distributie konden ze hun coupons via elk digitaal marketingkanaal distribueren, inclusief sms-berichten, sociale media, websites, enzovoort, allemaal via één enkel platform

 

De resultaten
Bottega Verde Italië behaalde zeer positieve resultaten van de verschillende mobiele marketingcampagnes die ze maakten in samenwerking met Coupontools.
Voorbeeldresultaten voor de maand juli 2018: 64 490 weergaven, 10 055 plays, en 8 803 claims.

Bottega Verde ItaliëBottega Verde ItaliëBottega Verde ItaliëBottega Verde ItaliëBottega Verde ItaliëBottega Verde Italië
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x