× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Zain Bahrein - Spinwheel

Overzicht Zain Bahrein - Spinwheel

Zain Bahrein is de toonaangevende telecommunicatieprovider in Bahrein. Het bedrijf biedt mobiele postpaid en prepaid plannen, internetplannen, apparaten, mobiele applicaties, roaming en diverse andere diensten met toegevoegde waarde.
 

Zain Bahrein verrijkte hun digitale marketing door met Coupontools samen te werken. Door gebruik te maken van de mobiele marketing software van Coupontools, was Zain Bahrein in staat om hun bestaande klanten te belonen met prijzen via spelcoupons.
 

Een "Spin & Win met Zain" campagne liet de klanten toe om aan het digitale rad te draaien en vele waardevolle prijzen te winnen bij elke betaling van een factuur, prepaid herlaadbeurt of een data add-on abonnement in de Zain app. Het spinwheel bestond uit 8 leuke prijzen die gewonnen konden worden. De campagne werd gepromoot op hun website, alsook op de Facebook- en Instagram-pagina's.
 

Hoe de campagne werkte
Zain Bahrein koos ervoor om gamification toe te voegen aan hun mobiele marketing met de digitale spinwheel coupon van Coupontools. Coupontools stelde Zain Bahrein in staat om hun spelcoupons volledig te ontwerpen in hun eigen taal, lay-out en branding. Ze waren ook in staat om de prijslimieten en de winstkansen per prijs te op te stellen. Met de API en Webhooks van Coupontools konden de developers van Zain Bahrein de spelcoupons naadloos te integreren in hun eigen Zain app. Nadat een prijs was gewonnen, zou het platform van Coupontools onmiddellijk een webhook (callback) naar het platform van Zain Bahrein sturen, zodat de winnaar zijn prijs onmiddellijk kon ontvangen.
 

Zain Bahrein's app stelde klanten in staat om hun instellingen en rekeningen via mobiele apparaten te beheren. Met de "Spin & Win met Zain" campagne werden klanten beloond na elke factuurbetaling, prepaid opwaardering of data add-on abonnement van de Zain app. Na het succesvol afronden van een geldige transactie, ontvingen klanten een coupon van Coupontools en kregen ze de kans om het wiel te draaien en 1 van de 8 prijzen te winnen. Voorbeelden van beschikbare prijzen: 180 minuten internationale telefoongesprekken, 200 minuten lokale gesprekken, 10GB data voor 30 dagen, enz.
 

De resultaten
Met de digitale spelcoupons van Coupontools  voegde Zain Bahrein plezier en betrokkenheid toe aan hun mobiele marketing. Terwijl hun klanten plezier hebben en worden beloond met waardevolle prijzen, versterkte Zain Bahrein hun merkbekendheid en klantenloyaliteit. De campagne resulteerde in zeer hoge conversie ratio's.

Zain Bahrein - SpinwheelZain Bahrein - SpinwheelZain Bahrein - Spinwheel
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x