× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Essilor Nederland

Overzicht Essilor Nederland

Als wereldleider in oftalmologische optiek en belangrijke speler op het gebied van visuele gezondheid, biedt de Essilor Group oplossingen voor het corrigeren en beschermen van de visuele gezondheid van de 7,4 miljard mensen in de wereld. Essilor Nederland was in staat om de promotiecampagne te implementeren in hun website. De coupon kon worden ingewisseld in één van de 335 deelnemende vestigingen.
 

Hoe de campagne werkte
Coupontools leverde een digitale coupon die kon worden opgeslagen. De consument kon de kortingscoupon van 50€ opslaan naar zijn e-mail. De coupon had een Google maps integratie met alle deelnemende 335 inwissellocaties. De consumenten konden op 'locatie in de buurt' klikken om een dealer in de buurt van hun GPS-locatie te vinden. Aan de kassa had de kassier een uniek validatiewachtwoord zodat Essilor de exacte validaties per locatie kon traceren.

Essilor NederlandEssilor NederlandEssilor NederlandEssilor Nederland
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x