× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Coca-Cola in Nederland

Overzicht Coca-Cola in Nederland

Doordat Coupontools een prachtige coupon en voucher builder heeft, hebben wij samengewerkt met één van de meest gekende bedrijven in de wereld, om oplossingen op maat te maken voor unieke telefonische coupon behoeftes. 
 

We hebben samengewerkt met Coca-Cola in Nederland om de locatie-gebaseerde coupon campagnes naar een hoger niveau te tillen. We hebben een oplossing bedacht om Chaudfontaine te promoten. Chaudfontaine maakt deel uit van Coca-Cola en biedt natuurlijk mineraalwater aan. Alle coupons werden verspreid via Flitsmeister, een community van meer dan 1 miljoen gebruikers. Het doel van deze app is om van het rijden een leuke en eenvoudige belevenis te maken.
 

Coca-Cola richtte zich op alle consumenten die zich dicht bij de 60 deelnemende tankstationen bevindde, door een push notification in de app. Het validatieproces werd gedaan met een GS1-barcode, die direct gescand werd bij de kassa van het tankstation. Coupontools garandeerde dat de locatie-gebaseerde marketingtechniek ervoor zou zorgen dat de sales van Coca-Cola zouden stijgen door Chaudfontaine te promoten in een heel nieuw segment door middel van proximity marketing. Onze innovatieve oplossing hielp Coca-Cola in Nederland om het merk beter in de markt te zetten. 
 

Opvallende features:

  • Normale coupon
  • Locatie-gebaseerde marketing
  • Een in-app push notification om gebruikers door te verwijzen naar de coupon
  • Een slimme, en snelle GS1-barcode validatie

Coca-Cola in NederlandCoca-Cola in NederlandCoca-Cola in Nederland
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x