× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Yellowpages Singapore

Overzicht Yellowpages Singapore

Yellowpages Singapore biedt een innovatieve manier aan voor bedrijven, ondernemingen en ondernemers om in contact te komen met lokale consumenten. Van technologische bedrijven tot lifestyle merken, er is niets dat je niet kunt vinden op Yellowpages. Als lokaal platform wilde Yellowpages Singapore de beste consumentenervaringen bieden door klanten uit alle lagen van de bevolking aan te trekken. Elk bedrijf of onderneming kan advertenties plaatsen in meerdere categorieën om producten te adverteren op Yellowpages. Zo ontstond de behoefte om aangepaste coupons te creëren voor het promoten van elk merk, waardoor Yellowpages toegankelijker en populairder werd.

Aangezien Yellowpages zich richt op consumenten die klaar zijn om aankopen te doen of diensten in te huren, resulteerde het aanbieden van coupons aan geregistreerde gebruikers, in waardevolle merkherkenning. Yellowpages Singapore koos voor Coupontools omdat het eenvoudig is om deze dienst te integreren in een bestaande app. Het biedt een snel proces aan, voor het aanmaken van coupons, om geavanceerde en basis marketingcampagnes te voeden. We hebben onze klant geholpen meer bekendheid te krijgen terwijl ze meer gebruikers aantrokken met verleidelijke kortingen.

Hier zijn enkele van de beste functies die deze campagne tot een briljante reclamestrategie maakte.

  • Locatie gebaseerde coupons
  • Gemakkelijk traceren van de verzilveringen
  • Alle coupons zijn direct bijgevoegd
  • Alleen geregistreerde gebruikers hebben toegang tot de coupons
  • Gebruikers kunnen zoeken naar coupons op basis van locatie en categorieën

Yellowpages SingaporeYellowpages SingaporeYellowpages Singapore
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x