× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Zain Bahrein - Custom game

Overzicht Zain Bahrein - Custom game

Als toonaangevende telecommunicatieprovider in Bahrein biedt Zain Bahrein een breed scala aan aanbiedingen met betrekking tot mobiele prepaid- en postpaid-plannen. Niet alleen dat, het bedrijf is ook beroemd om zijn vele diensten met toegevoegde waarde, waardoor Zain Bahrein een voorsprong heeft op zijn rivalen en de telecomindustrie domineert.
 

Ons deskundig team van Coupontools creëerde een boeiende mobiele ervaring voor de klanten van Zain Bahrein. Consumenten gebruiken de Zain App om een factuur te betalen, zich te abonneren op een data add-on en te profiteren van een spelcoupon om geweldige prijzen te winnen. Gebruikers krijgen 3 kansen om een afbeelding te matchen en een prijs te winnen. De innovatieve mobiele marketing software Coupontools stelde Zain Bahrein in staat om hun bestaande klanten te belonen met unieke prijzen.
 

Met de digitale spelcoupons voegde Zain Bahrein met succes meer plezier en betrokkenheid toe aan hun digitale marketingcampagnes. Niet alleen ontvingen gebruikers waardevolle geschenken en aanvullende diensten via de spelcoupons, maar Zain Bahrein was ook in staat om de klantenloyaliteit en de merkvisibiliteit te verhogen. Het stimuleerde conversies en bezorgde de spelers een unieke ervaring. De campagne resulteerde in zeer hoge conversieratio's en hielp het merk zijn marketingdoelstellingen te bereiken.
 

De succesfactoren

  • Aangepaste mobiele spelcoupon speciaal voor Zain
  • Profiteer van een coupon om geweldige prijzen te winnen.
  • Hogere conversiepercentages
  • Leuke en aantrekkelijke marketingcampagnes

Zain Bahrein - Custom gameZain Bahrein - Custom gameZain Bahrein - Custom game
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x