× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Dalle Valle Coupon App

Overzicht Dalle Valle Coupon App

DalleValle is een bekende restaurantketen in Denemarken. Sinds de oprichting van DalleValle café in 2012 in het hart van Kopenhagen, hebben ze maar liefst 14 andere cafés in Denemarken geopend.
 

DalleValle was vooral geïnteresseerd in het creëren van een nieuwe en beter presterende app. Dit is dus precies wat Coupontools heeft gedaan. Coupontools zat samen met het management van DalleValle, sprak over hun behoeften en ontwikkelde uiteindelijk de app waar DalleValle naar op zoek was.
 

Eén van de redenen waarom de restaurantgroep DalleValle geïnteresseerd was in de creatie van een nieuwe applicatie was omdat de bestaande niet goed genoeg presteerde. Een tweede vereiste van de restaurantgroep DalleValle was: de app moest zowel op IOS als op Android functioneren. Hun laatste eis en, waarschijnlijk de reden dat ze zich tot ons wendden voor de creatie van de applicatie, was het feit dat ze een mobiele coupon catalogus wilden integreren in hun eigen applicatie.
 

De mobiele coupon catalogus en de DalleValle app in het algemeen hadden één specifiek objectief. DalleValle wilde de bertrokkenheid verhogen door de klanten extra, gerichte coupons aan te bieden via de app.
 

Bijzonderheden van deze campagne:

  • Integratie van een mobiele coupon catalogus in de DalleValle-app
  • De app werkt zowel op IOS als op Android
  • De app is eenvoudig te gebruiken. De nieuwe app presteert beter dan de vorige.

Dalle Valle Coupon AppDalle Valle Coupon AppDalle Valle Coupon App
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x