× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Thomson Reuters

Overzicht Thomson Reuters

Thomson Reuters Corporation is een multinationaal massamedium- en informatiebedrijf. De aandelen zijn genoteerd aan de Beurzen van Toronto en New York. Thomson Reuters DT Tax and Accounting gebruikte Coupontools tijdens hun evenement "Synergy Canada", een jaarlijks evenement gericht op belasting- en accountingprofessionals die producten van Thomson Reuters in hun bedrijf gebruiken. Er waren ongeveer 175 aanwezigen in 2016.

Tijdens het evenement in 2016 hebben ze een wedstrijd geïntroduceerd waarbij gebruikers een code kunnen scannen met behulp van de Zappar-app en vervolgens werden omgeleid naar een Coupontools-kras-en-win coupon. Zappar is een augmented reality-app die entertainmentervaringen creëert. Deelnemers moesten uiteraard een smartphone of tablet hebben, de Zappar-app downloaden en de "Zaps" scannen die beschikbaar waren op 5 locaties die rondom het evenement werden gevonden. Deelnemers konden 5 keer scannen en spelen, één keer voor elk van de Zaps die tijdens het conferentiegebeurtenis werden gevonden.

Nadat deelnemers hadden gescand, konden ze Engels of Frans selecteren. Nadat ze hun taal hadden gekozen, konden ze de 3 kaarten op het scherm krassen / vegen. Een winnaarscoupon zou 3 kinesissymbolen onthullen, zij die niet wonnen zouden links en rechts 2 kinesissymbolen hebben, waarbij de middelste kaart een grijze kleur toont. Ze konden maar één keer scannen en krassen per Zappar-code.

Als ze wonnen, moesten ze op "Doorgaan" klikken en hun naam en e-mailadres invoeren. Een vertegenwoordiger nam contact met hen op voor het afhalen van de prijs. De informatie van de winnaars is opgeslagen in een database die beschikbaar is voor marketingdoeleinden. 

Thomson ReutersThomson ReutersThomson Reuters
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x