× Xtreme Internet Solutions Logo

Home Over ons
Webdevelopment Grafisch design Coupontools Smstools
Succesverhalen
Nieuws Media
Vacatures Neem contact op

Coupons voor loyalty Belgium flag

Overzicht Coupons voor loyalty

SipWell is een van de bekendste producenten/leveranciers van kwaliteitswaterkoelers in alle vormen en kleuren. Zij richten zich met hun producten en diensten op zowel particulieren als bedrijven. Bekijk hier hoe zij hun marketingaanpak verrijkte door gebruik te maken van de Coupontools-software!


Campagne opzet
Bestaande klanten zijn gemakkelijker te behouden dan nieuwe klanten te werven. Dit wetende, was SipWell op zoek naar een manier om hun trouwe klanten te belonen op Valentijn. SipWell lanceerde een digitale spelcoupon om de Belgische klanten te vermaken en te belonen voor hun jarenlange loyaliteit. Bekijk hier hoe Coupontools heeft bijgedragen aan deze Valentijnscampagne.

Sipwell organiseerde eerst een meeting met Coupontools om de doelstellingen van de campagne te bespreken en de juiste aanpak te bepalen. Toen dit eenmaal achter de rug was, begon Sipwell met het ontwerpen van de slot machine coupon, die je kunt zien in de galerij onder dit artikel.

Een van de cruciale instellingen van de Coupon was de prijsbeperking. Slechts één gelukkige klant won de hoofdprijs, namelijk een exclusief koffiepakket.

Voor de distributie gebruikte SipWell onze landingspagina distributiemethode. SipWell creëerde 3 landingspagina's in 3 talen: Nederlands, Frans en Engels. Klanten moesten zich identificeren met hun voornaam, naam, email en unieke klant ID. De landingspagina controleerde of er mensen waren die meerdere keren deelnamen, en stuurde de geverifieerde klanten door naar hun unieke, single-use slot machine coupon.

Dankzij de klantenverificatie op de landingspagina wist SipWell zeker dat al hun klanten maar één keer konden deelnemen. Aangezien slechts één klant de exclusieve hoofdprijs won, was een validatiemethode overbodig. Na de slot machine coupon te hebben voltooid, kreeg de klant een pop-up met de informatie om contact op te nemen met het personeel om de prijs te claimen!

SipWell eindigde met een heleboel bruikbare data. Ze hadden een goed inzicht in hoeveel bestaande klanten een poging waagde en deelnamen aan de actie.
 

Waarom deze aanpak?
Omdat unieke klantgegevens al via de landingspagina worden opgevraagd, is traditionele validatie niet nodig. Voordat een klant toegang krijgt tot de coupon, controleert de landingspagina al of de gegevens van de klant uniek en geldig zijn. Alle ingevoerde klantgegevens worden zorgvuldig opgeslagen in de statistieken. 


Samenvatting van de campagne

 • Zelf de gamified coupon ontworpen
 • Beperking in de hoofdprijs
 • Coupon distributie via landingspagina
  • Promotie via e-mail, website en socials
  • 3 talen
 • Klantenverificatie via landingspagina
  • Uniek en eenmalig gebruik
  • Geen validatiemethode nodig
 • Waardevolle inzichten & statistieken

Coupons voor loyaltyCoupons voor loyaltyCoupons voor loyaltyCoupons voor loyalty
Coupontools logo
Dit succesverhaal hoort bij onze Coupontools software.
Coupontools is een platform voor het opzetten van promotionele campagnes, dataverzameling, gamification, brand awareness, conversie booster en loyalty campagnes.
Lees meer
Geweldig dat je er bent! Cookies? Lees onze Privacy Policy. Accepteer
x